40

vice praeses : R.L. du Bois . ab actis : Mej. R.A.E. Zijlman quaestrix : Mej. G. Ferwerda ab actis IIa : Mej. N.G. Burke quaestor II : H.J. van Beek assessor : H.C.G. Stuik 1958 (interim-bestuur) praeses : E. Warries vice praeses : E.J. Verweij ab actis : Mej. H. Bossinade quaestor : J. Bosman ab actis IIa : Mej. R.B. Groot 1958-1959 praeses : P.T. van den Akker vice praeses : J. van Tijn, later R.G.A. Meijer ab actis : Mej. R.B. Groot quaestor : J. Bosman ab actis IIa : Mej. W. Boegborn, later Mej. J. Bekker quaestor II : J.D. Nieuwenhuis assessor : R.G.A. Meijer, later J.D. Nieuwenhuis 1959-1960 : W. Hoogland, Marathonweg 51' praeses vice praeses : W. van Reenen, van Ostadestraat 369" ab actis : Mej. H.M. van Eijk, Hoofdweg 343''' quaestor : J.C. Siebrand, Rooseveltlaan 175''' ab actis IIa : Mej. H. Nas, Titiaanstraat 36 quaestor II : R. IJpenberg, Wodanstraat 18''' assessor : Mej. J. Behr, Churchillaan 226hs SOCIETEITS-BESTUUR praeses (a.i.): D. Boer, Linnaeusparkweg 24, tel 741044 : H. Sarfaty, Veeteeltstraat 111, 74201 ab actis : P. Brassem, Pascalstraat 8bv, tel 5964 quaestor Mej. J. Dijk W. van Gemen H. de Jong C. van Praag A. de Smit

K. Stigter

BAR-BESTUUR	
praeses : L. Middendorp	. Geleenstraat 2'''
ab actis : E. Terwoot	Joh. Verhulststraat 104'''
ab activ . L. Iciwogo, c	port, Marco Polostraat 114''
quaestor : J.O.M. Van No	port, Marco Polostraat 114''
BAR-COMMISSIE: J. Dekker	
C. Doets	
H. Groen	
A. Moerkerker	1
R. Prins	
G. Stephan	
	11.22
MAGISTRA MUNDITIAE : Mej. W.	
FABER : A. de H	-
KAS-COMMISSIE	: R.J. Casimir
	S. Barkmeijer
PERS & PROPAGANDA-COMMISSIE	: F. van Willigen
	P. Coosen
REDACTIE KAAS & BROOD	: R.E. Künzel
ILLEROTIES MAND & DIOOD	
	F. van Willigen
ADMINISTRATIE-COMMISSIE	: H. Elzinga
	A. van der Hek
	H. Roos
	H. Takens

D. van Weerlee

ERKENDE DISPUTEN

- 1. EMEDIOF (opgericht 9 november 1951) ab actiaat : Mevr. M.C.H. Anthonissen-Heijner, Haarlemmermeerstraat 22''''
- ITAISAKAPOMACHKAIINAI (30 januari 1953) ab actiaat : J. van Tijn, p/a Piet Gijzenbrugstraat 28'
- 3. PECHINET (2 november 1953) ab actiaat : E.T. Hoogeveen, Gabriel Metsustraat 22
- 4. QUATRE-BIERES (29/30 april 1955) kraagmeterij : H.J. Pfaltzgraff, Surinameplein 32a
- 5. KOORANTHEL (28 oktober 1955) ab actiaat : Mej. M.J.H. de Vaan, Biesboschstraat 68'''